Live video’s

Ga je voor pure romantiek met zang & gitaar tijdens jullie huwelijksceremonie? Voor een feest der herkenning met Madonna Undercover? Of liever een knallende coverband met mij als leadzangeres en entertainer? Bekijk deze live video’s en check welke sfeer jij graag neer wil zetten op jouw “special day”. Meer zien? Check mijn YouTube kanaal voor live video’s van mijn coverbands, akoestisch duo Pure, eigen geschreven songs en andere muzikale projecten!

Zangeres Yvon Mocking in 2 minuut 34

Ik ben niet alleen zangeres, maar ook de meest energieke entertainer van het hele podium. Met mijn aanstekelijke enthousiasme krijg ik elk publiek mee, of dat nou op een plein in de open lucht is of in een dampende feesttent. In deze live video van mijn coverbands zie je mij knallen op feesten in het hele land.

Akoestisch duo Pure

Perfect voor jullie huwelijksceremonie, de borrel op jullie bruiloft of een sfeervol tuinfeest met vuurkorf. Met Pure speel ik samen met Gert-Jan de allermooiste popliedjes op onze eigen manier. Pure doet het trouwens ook goed in de kroeg want ook akoestisch geef ik álles wat ik heb!

Bekijk hier meer video’s van akoestisch duo Pure.

Act on Demand Coverband

Sinds 2018 speel ik mee met de fantastische coverband Act on Demand. Samen met vijf absolute topmuzikanten zorg ik voor een avondvullende show met de allervetste hits. De hele band duikt vol enthousiasme de avond in en met die energie krijgen we het hele publiek actief. Van AC/DC tot P!nk en van André Hazes tot Bruno Mars: wij spelen het! Deze live video is gemaakt op een 360° podium tijdens een pleinfeest in Bergen op Zoom.

Bekijk hier meer video’s van mijn coverbands.

Stand-up pop band De Coronas

De Coronas zijn een interactieve muziekbeleving met als voornaamste instrument het publiek. Het publiek geeft hun muzikale wensen door aan mij via de telefoon op ons balkon of digitaal via onze app en na jouw aanvraag zetten we jouw verzoeknummer direct in. Meezingen? Zelf die gitaarsolo spelen? Ook dat kan: wij maken jouw muzikale wensen werkelijkheid!

Madonna Undercover

Madonna heeft natuurlijk alleen maar hits, maar de 80′ en de 90’s waren toch wel haar mooiste jaren. Daarom spelen we met Madonna Undercover voornamelijk nummers uit die periode. Denk hierbij aan: Like a virgin, Vogue, Express yourself, Get into the groove, Like a prayer, Papa don’t preach en La isla bonita. Dansen, zingen, je 80’s kostuum uit de kast trekken of gewoon lekker luisteren: het mag allemaal!

Sesam Sensation Coverband

Drie jaar lang ben ik op pad geweest met Sesam Sensation. Pleinfeesten, tentfeesten, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten, bruiloften, carnavalsfeesten, verenigingsfeesten, kermissen, festivals: Sesam Sensation rockt de tent plat met 100% energie!

Meer video’s