Zangeres & Gitarist

Samen met gitarist Gert-Jan vorm ik het akoestisch duo Pure. ‘Gewoon’ het pure geluid van een sprankelende stem samen met het sfeervolle geluid van de akoestische gitaar: perfect voor kleine feestjes, borrels jullie bruiloft of alleen jullie huwelijksceremonie. Bekijk hier video’s van Pure. Jullie kunnen geheel vrijblijvend een optie plaatsen zodat jullie alle tijd hebben om er rustig over na te denken. Mail en vertel me wat jullie ideeën zijn.

Pure (zangeres en gitarist) past heel goed bij een

  • huwelijksceremonie
  • bruiloft
  • brunch, lunch of diner
  • receptie
  • (verjaardags-)feestje
  • tuinfeest of knus kampvuur avondje
  • (zakelijke) borrel
  • opening of andere speciale gelegenheid

Huwelijksceremonie

Misschien wel het belangrijkste moment van jullie trouwdag: de entree tijdens de huwelijksceremonie. Wat is er dan mooier om tijdens dit moment te genieten van door jullie uitgekozen muziek wat live gespeeld én gezongen wordt? Na een onvergetelijke entree volgt het JA-woord en natuurlijk… de kus! Ook dit moment op jullie bruiloft kan Pure omlijsten met een romantisch of juist heel vrolijk liedje. Om de ceremonie net zo mooi af te sluiten als deze gestart is, spelen we ook nog een liedje bij het verlaten van de zaal. Natuurlijk kiezen jullie zelf de muziek uit die jullie graag willen horen op de mooiste dag van jullie leven. Hulp nodig? Beluister hier het repertoire van Pure.
Prijs vanaf € 595,- inclusief professioneel geluid.

Laat jullie eigen liedje schrijven

Is er niet één liedje wat écht bij jullie past? Dan schrijven gitarist Gert-Jan en ik een liedje speciaal en alleen voor jullie! Ik kom graag een paar weken voor de bruiloft langs om kennis te maken en er achter te komen wat jullie allebei belangrijk vinden. Met dit in gedachten ga ik aan de slag om jullie eigen liedje te schrijven. Dit liedje spelen we dan natuurlijk op jullie trouwdag én jullie krijgen er een professionele studio opname van zodat jullie het liedje altijd terug kunnen luisteren. Persoonlijker wordt het niet…

Receptie/Borrel

Gezellig borrelen en bijkletsen met jullie gasten? Pure speelt op een relaxed volume, zo kan iedereen genieten van een mooie middag of avond zonder overstemd te worden door de muziek en mét de sfeer die live muziek gespeeld door een zangeres en gitarist met zich meebrengen. We spelen 2 of 3×45 minuten de beste popmuziek: van romantische ballads tot easylistening liedjes tot vrolijke gitaarsongs van o.a. John Mayer, Amy Winehouse, Ed Sheeran, Bruno Mars en Beyoncé. In de Spotify playlist rechts op deze pagina kun je alles beluisteren. Klik hier om te zien waar en met wie Pure heeft samengewerkt en klik hier voor reviews van bruidsparen, jarigen, kroegeigenaren etc.

Pure uitbreiden

Wil je een uitgebreidere bandbezetting en misschien zelfs lekker dansen? Boek dan PureExtra; naast een gitarist neem ik ook een percussionist mee die de zang en gitaar voorziet van swingende beats! We beginnen de avond lekker rustig en, indien gewenst, voeren we het tempo langzaam op met muziek van Michael Jackson, Justin Timberlake, Tina Turner, James Brown en Katy Perry. Gasten die lekker willen kletsen genieten aan de bar van een goed gesprek en iedereen die wil dansen vindt vanzelf de weg naar de dansvloer om er een mooi feestje van te maken.
Prijs vanaf € 1095,- inclusief professioneel geluid en licht voor maximaal 80 gasten.

Meer informatie over Pure of alvast een optie plaatsen? Neem contact met mij op!