(Live) Video’s

Ga je voor pure romantiek met zang & gitaar tijdens jullie huwelijksceremonie? Of voor een feest der herkenning met Madonna Undercover? Misschien graag een knallende coverband met mij als leadzangeres en entertainer? Bekijk deze (live) video’s en check wat jou het beste past.

Check ook mijn Facebookpagina of YouTube voor meer video’s!

Yvon Mocking in 2 minuut 34

Ik ben niet alleen zangeres, maar ook de meest energieke entertainer van het hele podium. Met mijn aanstekelijke enthousiasme krijg ik elk publiek mee, of dat nou op een plein in de open lucht is of in een dampende feesttent.

Akoestisch duo Pure

Perfect voor jullie bruiloft, huwelijksceremonie of een knus tuinfeestje. Met Pure speel ik samen met Gert-Jan de allermooiste popliedjes op onze eigen manier. Pure doet het ook goed in de kroeg want ook akoestisch geef ik álles wat ik heb!

Act on Demand Coverband

Sinds 2018 speel ik mee met de fantastische coverband Act on Demand. Samen met vijf muzikanten zorg ik voor een avondvullende show met de allervetste hits. De hele band duikt vol enthousiasme de avond in en met die energie krijgen we iedereen de dansvloer op. Van AC/DC tot Rihanna en van André Hazes tot Bruno Mars: wij doen het!

Carrousel The Party Edition Coverband

Klein maar superfijn en vooral heel funky! Met Carrousel vergeet je zomaar dat je al drie uur achter elkaar staat te dansen. Het is één grote medley van Stevie Wonder, Chaka Kahn, Prince, James Brown, Tina Turner en alle andere danceclassics die de hele wereld kent. Bijkomend voordeel: na een avond met Carrousel hoef je niet meer naar de sportschool!

Madonna Undercover

Madonna heeft natuurlijk alleen maar hits, maar de 80′ en de 90’s waren toch wel haar mooiste jaren. Daarom spelen we met Madonna Undercover voornamelijk nummers uit die periode. Denk aan: Like a virgin, Vogue, Express yourself, Get into the groove, Like a prayer, Papa don’t preach en La isla bonita. Dansen, zingen, je 80’s kostuum uit de kast trekken of gewoon lekker luisteren: het mag allemaal!

Sesam Sensation Coverband

Drie jaar lang ben ik op pad geweest met Sesam Sensation. Pleinfeesten, tentfeesten, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten, bruiloften, carnavalsfeesten, verenigingsfeesten, kermissen, festivals: Sesam Sensation rockt de tent plat met 100% energie!

Meer video’s