Band

De hele avond dansen en keihard los gaan op live muziek? Of liever een chill en sfeervol bandje op de achtergrond? Ik ken inmiddels flink wat muzikanten waarmee ik de perfecte band voor jouw feest of evenement samenstel. Meer informatie over deze bands of alvast een optie plaatsen? Neem contact met mij op! Bekijk ook muziek video’s van de bands, bijvoorbeeld op mijn Facebookpagina.

Act on Demand coverband

Vanaf de eerste seconde voel je de energie zodra ik samen met de zanger het publiek helemaal gek maak. Voeg daar vier fenomenale muzikanten en een stortvloed van hits aan toe en je snapt waarom deze band moeiteloos iedere dansvloer vol krijgt. Hoe klein of groot jouw feest ook is, Act on Demand zet altijd een volledige show neer inclusief professioneel licht en geluid. Met Act on Demand ben je 100% verzekerd van een absoluut knalfeest of het nu jullie bruiloft, bedrijfsfeest, tentfeest of verjaardagsfeest is! Klik hier voor meer info.

Carrousel The Party Edition coverband

Klein maar superfijn en vooral heel funky! Met Carrousel vergeet je zomaar dat je al drie uur achter elkaar staat te dansen. Het is één grote medley van Stevie Wonder, Chaka Khan, Prince, James Brown, Tina Turner en alle andere danceclassics die de wereld heeft voortgebracht. Bijkomend voordeel: na een avond muziek met Carrousel hoef je niet meer naar de sportschool! Bekijk hier hoe Carrousel er live uitziet.

De Coronas coverband

De Coronas zijn de uitvinders van Stand-up Pop: een muzikale show met een vleugje cabaret. De show is volledig interactief, zit vol instrumentale acrobatiek, een enorme dosis humor en natuurlijk een oneindig veel muziek. De band kent meer dan 5000 liedjes en speelt alles wat jij of jouw gasten aanvragen op het verzoekjesbalkon of via de app, dat maakt iedere show dus uniek.  Klik hier voor meer info.

PureExtra coverband (akoestisch)

Receptie, bruiloft, (netwerk)borrel, tuinfeest of verjaardagsfeestje? Samen met een gitarist en een percussionist vorm ik het akoestische bandje PureExtra. We beginnen de avond rustig en voeren het tempo langzaam op met liedjes van Bruno Mars, Amy Winehouse, Ed Sheeran en Justin Timberlake, maar ook van The Eagles, Elvis, Tina Turner en James Brown. Vanwege het volume kan een deel van de gasten lekker kletsen aan de bar en de rest kan losgaan op de dansvloer: the best of both worlds! Bekijk op Spotify wat wij o.a. spelen.

Invalzangeres voor jouw coverband

Z(w)angeres? Dubbele boeking? Zangeres met keelontsteking? Ik val graag voor haar in! Met 10 jaar ervaring in meer dan 20 coverbands heb ik een flink repertoire opgebouwd en kan ik moeiteloos invallen in jouw band. Door flink veel energie te geven, op het podium goed contact te houden met de bandleden en niet te zeiken over het geluid 😉 zorg ik ervoor dat jouw opdrachtgever super tevreden is en jullie geen boeking hoeven laten gaan. Mail me of stuur me een berichtje via facebook, dan kunnen we bellen om kennis te maken.