Band

De hele avond dansen en keihard los gaan? Of liever een chill en sfeervol bandje op de achtergrond? Ik ken inmiddels flink wat muzikanten waarmee ik de perfecte band voor jouw feest of evenement samenstel! Meer informatie over deze bands of alvast een optie plaatsen? Neem contact met mij op!

Act on Demand coverband

Vanaf de eerste seconde voel je de energie zodra ik samen met een van de beste zangers uit het professionele circuit, Chris Hordijk, het publiek helemaal gek maak. Voeg daar vier fenomenale muzikanten en een stortvloed van hits aan toe en je snapt waarom deze band moeiteloos iedere dansvloer vol krijgt. Hoe klein of groot jouw feest ook is, Act on Demand zet altijd een volledige show neer inclusief professioneel licht en geluid. Hierbij houden we rekening met de (on)mogelijkheden van de feestlocatie. Met Act on Demand ben je 100% verzekerd van een absoluut knalfeest of het nu jullie bruiloft, bedrijfsfeest, promotie of verjaardagsfeest is! Klik hier voor meer info.

De Coronas coverband

De Coronas zijn de uitvinders van Stand-up Pop: een muzikale show met een vleugje cabaret. De show wordt omlijst met op maat gemaakte animaties, echte videobeelden, speciale kleding en een uitgebreid decor. De band speelt elk nummer dat jij zelf aanvraagt op het verzoekjesbalkon of via de app. De band kent meer dan 5000 liedjes en omdat gasten zelf verzoekjes mogen indienen is iedere show dus uniek. Verder is de show volledig interactief, vol instrumentale acrobatiek, een enorme dosis humor en natuurlijk een heleboel muzikaliteit. Klik hier voor meer info.

PureExtra coverband (akoestisch)

Receptie, bruiloft, (netwerk)borrel, tuinfeest of verjaardagsfeestje? Samen met een gitarist en een percussionist vorm ik het akoestische bandje PureExtra. ‘Gewoon’ het pure geluid van een sprankelende stem samen met het sfeervolle geluid van een gitaar en de swingende beats van percussie. PureExtra speelt de lekkerste popliedjes van toen en nu en zorgt altijd voor een aangenaam volume zodat iedereen op normaal spreekniveau bij kan praten. We beginnen de avond lekker rustig en, indien gewenst, voeren we het tempo langzaam op met liedjes van Bruno Mars, Amy Winehouse, Ed Sheeran en Justin Timberlake, maar ook van The Eagles, Elvis, Tina Turner en James Brown. Gasten die lekker willen kletsen genieten aan de bar van een goed gesprek en iedereen die wil dansen vindt vanzelf de weg naar de dansvloer om er een mooi feestje van te maken. Bekijk op Spotify wat wij o.a. spelen.