Zangeres & Gitarist

Samen met gitarist Gert-Jan vorm ik het akoestisch duo Pure. ‘Gewoon’ het pure geluid van een sprankelende stem samen met het sfeervolle geluid van een gitaar: perfect voor kleine feestjes, jullie bruiloft of alleen jullie huwelijksceremonie. Bekijk hier video’s van Pure en bel of facetime me, dan kunnen jullie me gelijk vertellen wat jullie ideeën zijn. Jullie kunnen geheel vrijblijvend een optie plaatsen zodat jullie alle tijd hebben om er rustig over na te denken.

Pure past heel goed bij een

  • ceremonie
  • bruiloft
  • brunch, lunch of diner
  • receptie
  • (verjaardags-)feestje
  • tuinfeest of knus kampvuur avondje
  • (zakelijke) borrel
  • opening of andere speciale gelegenheid

Pure vult twee of drie sets van drie kwartier met allerlei soorten popliedjes: van romantische ballads tot easylistening liedjes tot vrolijke gitaarsongs. In de Spotify playlist rechts bovenin op deze pagina kun je ons repertoire beluisteren met o.a. John Mayer, Amy Winehouse, Dotan, Jason Mraz en Adele. Wij spelen op een relaxed volume, zo kan iedereen genieten van een mooie middag of avond zonder overstemd te worden door de muziek en mét de sfeer die live muziek met zich meebrengt. Klik hier om te zien waar en met wie Pure al eens samengewerkt heeft en klik hier voor reviews van bruidsparen, jarigen, kroegeigenaren etc.

Huwelijksceremonie

Misschien wel het belangrijkste moment van jullie trouwdag: de entree tijdens de huwelijksceremonie. Wat is er dan mooier om tijdens dit moment te genieten van een door jullie uitgekozen liedje wat live gespeeld én gezongen wordt? Na een onvergetelijke entree volgt het JA-woord en natuurlijk… de kus! Ook dit moment op jullie bruiloft kan Pure omlijsten met een romantisch of juist heel vrolijk liedje. Om de ceremonie net zo mooi af te sluiten als deze gestart is, spelen we ook nog een liedje bij het verlaten van de zaal. Natuurlijk kiezen jullie zelf de liedjes uit die jullie graag willen horen op de mooiste dag van jullie leven. Hulp nodig? Bekijk hier de meest aangevraagde ceremonieliedjes bij Pure.
Prijs vanaf € 575,- inclusief professioneel geluid.

Laat jullie eigen liedje schrijven

Is er niet één liedje wat écht bij jullie past? Dan schrijven Gert-Jan en ik een liedje speciaal en alleen voor jullie! Ik kom graag een paar weken voor de bruiloft langs om kennis te maken en er achter te komen wat jullie allebei belangrijk vinden. Met dit in gedachten ga ik aan de slag om jullie eigen liedje te schrijven. Dit liedje spelen we dan natuurlijk op jullie trouwdag én jullie krijgen er een professionele studio opname van zodat jullie het liedje altijd terug kunnen luisteren. Persoonlijker wordt het niet…

Pure uitbreiden

Wil je een uitgebreidere bandbezetting en misschien zelfs een beetje dansen? Boek dan Pure Extra; naast een gitarist neem ik ook een percussionist mee die de zang en gitaar voorziet van swingende beats! We beginnen de avond lekker rustig en, indien gewenst, voeren we het tempo langzaam op met liedjes van Michael Jackson, Amy Winehouse, Ilse DeLange, Justin Bieber en Katy Perry. Gasten die lekker willen kletsen genieten aan de bar van een goed gesprek en iedereen die wil dansen vindt vanzelf de weg naar de dansvloer om er een mooi feestje van te maken.
Prijs vanaf € 995,- inclusief professioneel geluid en licht.

Bekijk hier een lijst met nummers die Pure (Extra) speelt. Meer informatie over Pure of alvast een optie plaatsen? Neem contact met mij op!