Zangeres & Gitarist

Samen met gitarist Gert-Jan vorm ik akoestisch duo Pure. ‘Gewoon’ het pure geluid van een sprankelende stem samen met het sfeervolle geluid van de akoestische gitaar. Perfect voor kleine feesten, gezellige borrels, jullie bruiloft of jullie huwelijksceremonie. Bekijk hier video’s van Pure.

Ik zorg niet alleen voor de juiste muzikale sfeer op de dag zelf maar ook voor een goede voorbereiding waarbij ik luister naar jullie wensen en meedenk waar nodig. Want voor jouw evenement wil je met professionele muzikanten werken die vanuit ervaring handelen in de voorbereiding en op de dag/avond zelf. Daar wil je op kunnen vertrouwen. Daarom maken we eerst online kennis en kunnen jullie na dit kennismakingsgesprek vrijblijvend een optie plaatsen op jullie feestdatum zodat jullie de tijd hebben om alles rustig te bespreken. Mail me voor een online afspraak.

Akoestisch duo Pure (zangeres en gitarist) past heel goed bij de volgende gelegenheden:

  • huwelijksceremonie
  • bruiloft
  • (zakelijke) borrel
  • brunch, lunch of diner
  • receptie
  • (verjaardags-)feest
  • tuinfeest of knus kampvuur avondje
  • opening of andere speciale gelegenheid

Huwelijksceremonie

Misschien wel het belangrijkste moment van jullie trouwdag: de entree tijdens de huwelijksceremonie. En wat is er dan mooier dan tijdens dit moment te genieten van door jullie uitgekozen muziek wat live gespeeld én gezongen wordt? Na een onvergetelijke entree volgt het JA-woord en natuurlijk… de kus! Ook dit moment op jullie bruiloft kan Pure omlijsten met romantische of juist vrolijke muziek. Om de ceremonie net zo mooi af te sluiten als deze gestart is, spelen we ook nog een liedje als jullie samen de zaal uitlopen voor een moment samen. Natuurlijk kiezen jullie zelf de liedjes die jullie graag willen horen op de mooiste dag van jullie leven. Hulp nodig? Beluister hier het repertoire van Pure.
Prijs vanaf € 595,- inclusief vrijblijvend online kennismakingsgesprek en zoveel contactmomenten als jullie nodig hebben om dit belangrijke moment goed voor te bereiden.

Laat jullie eigen liedje schrijven

Is er niet één liedje wat écht bij jullie past? Dan schrijven gitarist Gert-Jan en ik een liedje speciaal en alleen voor jullie! Ik kom graag een paar weken voor de bruiloft langs om kennis te maken en er achter te komen wat jullie allebei belangrijk vinden in jullie leven samen. Met dit in gedachten ga ik aan de slag om jullie eigen liedje te schrijven. Dit liedje spelen we dan natuurlijk op jullie trouwdag én jullie krijgen er een professionele studio opname van zodat jullie het liedje altijd terug kunnen luisteren. Persoonlijker wordt het niet…

Receptie/Borrel

Gezellig borrelen en bijkletsen met jullie gasten? Pure speelt op een relaxed volume, zo kan iedereen genieten van een mooie middag of avond zonder overstemd te worden door de muziek en mét de sfeer die live muziek met zich meebrengt. We spelen twee of drie keer 45 minuten de beste popmuziek. Van romantische ballads tot easylistening liedjes tot vrolijke gitaarsongs van o.a. John Mayer, Amy Winehouse, Ed Sheeran, Bruno Mars en Beyoncé. In de Spotify playlist rechts op deze pagina kun je ons repertoire beluisteren. Klik hier om te zien waar en met wie Pure heeft samengewerkt. En klik hier voor reviews.

PureXtra

Wil je een uitgebreidere bandbezetting of misschien zelfs lekker dansen? Boek dan PureXtra; naast een gitarist neem ik ook een percussionist mee die de zang en gitaar voorziet van swingende beats! We beginnen de avond rustig en, indien gewenst, voeren we het tempo langzaam op met muziek van Michael Jackson, Justin Timberlake, Tina Turner, James Brown en Katy Perry. Gasten kunnen aan de bar genieten van een goed gesprek en degenen die willen dansen vinden vanzelf de weg naar de dansvloer om er een mooi feestje van te maken.
Prijs vanaf € 1150,- inclusief professioneel geluid voor maximaal 80 gasten.

Meer informatie over Pure of alvast een optie plaatsen? Neem contact met mij op!