Live video’s

Gaan jullie voor pure romantiek met zang & gitaar tijdens de huwelijksceremonie? Of voor een knus tuinfeest met zang, gitaar en percussie van PureExtra? Misschien toch echt graag een knallende coverband met mij als leadzangeres? Bekijk deze (live) video’s en check wat het beste bij jullie past! Check ook mijn Facebookpagina voor meer video’s!

Yvon Mocking in 2 minuut 34

Ik ben niet alleen zangeres, maar ook vaak de meest energieke entertainer van het hele podium. Met mijn aanstekelijke enthousiasme krijg ik elk publiek mee, of dat nou op een plein in de open lucht is of in een dampende feesttent.

Akoestisch duo Pure

Perfect voor jullie bruiloft, huwelijksceremonie of een knus tuinfeestje. Maar ook heel tof voor in de kroeg want ook met alleen zang en gitaar geef ik álles wat ik heb!

Act on Demand Coverband

Sinds 2018 speel ik mee met de fantastische coverband Act on Demand. Samen met vijf muzikanten zorgen we voor een avondvullende show met de allervetste hits. Iedereen op het podium duikt vol enthousiasme de avond in en met die energie krijgen we elk publiek de dansvloer op. Van AC/DC tot The Black Eyed Peas en van Queen tot Bruno Mars: wij doen het!

Sesam Sensation Coverband

Drie jaar lang ben ik op pad geweest met Sesam Sensation. Pleinfeesten, tentfeesten, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten, bruiloften, carnavalsfeesten, verenigingsfeesten, kermissen, festivals: Sesam Sensation rockt de tent plat met 100% energie!

Meer video’s