Reviews

Klik hier voor een selectie van reviews over Yvon als zangeres.

Yvon heeft met haar diverse bands samengewerkt met allerlei gerenommeerde bedrijven uit o.a. de trouwbranche. Denk hierbij aan samenwerkingen met:

Astrid Blaauw Weddings & Events – www.astridblaauw.nl
Zorgeloos genieten van de voorbereidingen van jullie huwelijk en ontspannen toeleven naar deze mooie dag. Astrid Blaauw Weddings & Events verzorgt dat voor jullie. Een persoonlijke assistent die jullie zal begeleiden naar een onvergetelijke dag.

Mooi Trouwen – www.mooitrouwen.nl
Spreker Mark van Leeuwen verbindt jullie op een stijlvolle en levendige wijze in het huwelijk. Veel is mogelijk. Wettelijke regels over het trouwen gaan prima samen met de wens van een persoonlijke ceremonie.

Weddingblizwww.weddingbliz.nl
Trouwen op de Amsterdamse grachten. Het huwelijk inzegenen in de top van een vuurtoren. Of een romantische bruiloft in een intieme setting die je alleen in films dacht te zien. Hoe jullie bruiloft er ook uitziet, weddingplanner Liz verzekert jullie van een zorgeloze dag.

The Perfect Wedding – www.theperfectwedding.nl
Op The Perfect Wedding vind je alle informatie en inspiratie voor je bruiloft en kun je met de handige planningtools heel makkelijk je bruiloft plannen. Je vindt hier ook ervaringen en beoordelingen over bedrijven uit de trouwbranche.

Mooijen Belofte – www.mooijenbelofte.nl
In de rol van Babs, trouwambtenaar, verbindt Marian van Ooijen bruidsparen in de echt. Het aangaan van een bijzondere verbintenis binnen een persoonlijke en stijlvolle ceremonie.

Naast de vaste bands van Yvon, valt zij als professioneel zangeres ook vaak in bij andere bekende coverbands zoals Drie en BOOM! shakes the room.

Locaties waar Yvon o.a. gespeeld heeft

Amstel Hotel, Amsterdam
Belle van Zuylen, Utrecht
Bilderberg Parkhotel, Rotterdam
Centraal Museum, Utrecht
De Landgoederij, Bunnik
De Rechtbank, Utrecht
Drijvend Paviljoen, Rotterdam
Ernst Sillem Hoeve, Den Dolder
Hart van Holland, Nijkerk
Landgoed Duin- en Kruidberg, Santpoort-Noord
Kasteel de Hooge Vuursche, Baarn
Kasteel de Wittenburg, Wassenaar
Kasteel Keukenhof, Lisse
Kasteel Heeswijk, Heeswijk
Paushuize, Utrecht
Restaurant de Nederlanden, Vreeland
Westcord Hotel Seeduyn, Vlieland
en nog veeeeeel meer…

Singer/Songwriter Yvon

Naast covers, schrijft en zingt Yvon ook haar eigen muziek en is ze van plan om als één van de weinige vrouwelijke artiesten op te treden op Lowlands, bekijk hiervoor www.EveMcKing.com.