Reviews

Reviews

“Zij hebben een groot aandeel gehad in het succes van onze bruiloft. Het repertoire paste perfect bij het gevoel en de beleving die wij voor ogen hadden voor een geweldig feest. Uitstekende gitarist en topzangeres! Absolute aanrader.” Edwin & Susan

“Yvon heeft prachtig gezongen op onze bruiloft waarbij ze werd begeleid door de gitarist. Het was heerlijk ontspannen en ze heeft een dijk van een stem. Prijs/kwaliteit vonden wij helemaal goed.”  Dennis & Nelleke

“Op 15 juni hebben wij het ja-woord mogen geven op het strand. De ceremonie was fantastisch en duo Pure heeft het voor ons compleet en extra bijzonder gemaakt. Yvon bracht sfeer en emotie met haar prachtige stem en maakte er een onvergetelijk moment van.” Jim & Jolanda

Bekijk hier meer bruidspaar reviews over akoestisch duo Pure (helemaal naar beneden scrollen!).

Reviews over alle De Coronas, Act on Demand en mijn andere bands zijn te vinden op de websites van de bands zelf. Maar het beste is natuurlijk om zelf een keer te komen kijken bij een band. Want niets is zo smaakgevoelig als muziek & entertainment. Neem dus gerust contact op om te bespreken waar en wanneer je kunt komen kijken.

Samenwerkingen

Ik werk samen met allerlei gerenommeerde bedrijven uit de trouw- en eventbranche:
Astrid Blaauw Weddings & Events – www.astridblaauw.nl
Zorgeloos genieten van de voorbereidingen van jullie huwelijk en ontspannen toeleven naar deze mooie dag. Astrid Blaauw Weddings & Events verzorgt dat voor jullie. Een persoonlijke assistent die jullie zal begeleiden naar een onvergetelijke dag.

Mooi Trouwen – www.mooitrouwen.nl
Spreker Mark van Leeuwen verbindt jullie op een stijlvolle en levendige wijze in het huwelijk. Veel is mogelijk. Wettelijke regels over het trouwen gaan prima samen met de wens van een persoonlijke ceremonie.

Weddingblizwww.weddingbliz.nl
Trouwen op de Amsterdamse grachten. Het huwelijk inzegenen in de top van een vuurtoren. Of een romantische bruiloft in een intieme setting die je alleen in films dacht te zien. Hoe jullie bruiloft er ook uitziet, weddingplanner Liz verzekert jullie van een zorgeloze dag.

Mooijen Belofte – www.mooijenbelofte.nl
In de rol van Babs, trouwambtenaar, verbindt Marian van Ooijen bruidsparen in de echt. Het aangaan van een bijzondere verbintenis binnen een persoonlijke en stijlvolle ceremonie.

Een hele kleine selectie van locaties waar ik opgetreden heb:

Amstel Hotel, Amsterdam
Belle van Zuylen, Utrecht
Bilderberg Parkhotel, Rotterdam
Boerderij Mereveld, Bunnik
Centraal Museum, Utrecht
De Landgoederij, Bunnik
De Rechtbank, Utrecht
Drijvend Paviljoen, Rotterdam
Ernst Sillem Hoeve, Den Dolder
Hart van Holland, Nijkerk
Heineken hoofdkantoor, Amsterdam
Hotel New York, Rotterdam
Landgoed Duin- en Kruidberg, Santpoort-Noord
Kasteel de Hooge Vuursche, Baarn
Kasteel de Wittenburg, Wassenaar
Kasteel Keukenhof, Lisse
Kasteel Heeswijk, Heeswijk
Paushuize, Utrecht
Restaurant de Nederlanden, Vreeland
Westcord Hotel Seeduyn, Vlieland
UWV Hoofdkantoor, Amsterdam
en nog veeeeeel meer…