Band

De hele avond dansen en keihard los gaan? Of liever een chill en sfeervol bandje op de achtergrond? Ik ken inmiddels flink wat muzikanten waarmee ik de perfecte band voor jouw feest of evenement samenstel! 

Meer informatie over deze bands of alvast een optie plaatsen? Neem contact met mij op!

Sesam Sensation Band

De naam van de band zegt het al: deze band is sensationeel! Met meer dan 2500 shows is Sesam Sensation met afstand de meest geboekte coverband van Nederland. Vanaf de eerste seconde voel je de energie zodra ik samen met een van de beste zangers uit het professionele circuit, Ruud van Overdijk, het publiek helemaal gek maak. Voeg daar vier fenomenale muzikanten met een geweldige zangstem aan toe en een stortvloed aan songs welke in hoog tempo voorbijkomen en je snapt waarom deze band 2x de award “Beste Partyband van Nederland” heeft verdiend. Passie, beleving en high energy in elke feesttent, op elk festival, voor elk corporate event en in elke club!

Hoe klein of groot jouw feest ook is, Sesam Sensation zet altijd een volledige show neer inclusief professioneel licht en geluid. Hierbij houden we rekening met de (on)mogelijkheden van de feestlocatie. Met Sesam Sensation ben je 100% verzekerd van een absoluut knalfeest of het nu jullie bruiloft, bedrijfsfeest, promotie of verjaardagsfeest is! Kijk hier voor meer info.

Akoestisch bandje PureExtra

Receptie, bruiloft, (netwerk)borrel, tuinfeest of verjaardagsfeestje? Samen met een gitarist en een percussionist vorm ik de akoestische band PureExtra. ‘Gewoon’ het pure geluid van een sprankelende stem samen met het sfeervolle geluid van een gitaar en de swingende beats van percussie. PureExtra speelt de lekkerste popliedjes van toen en nu en zorgt altijd voor een aangenaam volume zodat iedereen op normaal spreekniveau bij kan praten. We beginnen de avond lekker rustig en, indien gewenst, voeren we het tempo langzaam op met liedjes van Bruno Mars, Amy Winehouse, Ed Sheeran en Katy Perry. Gasten die lekker willen kletsen genieten aan de bar van een goed gesprek en iedereen die wil dansen vindt vanzelf de weg naar de dansvloer om er een mooi feestje van te maken.

Repertoire PureExtra