Band

De hele avond dansen op de vetste beats met een combi van DJ én band? Of wil je de leukste popliedjes akoestisch horen van een sfeervol bandje op de achtergrond? Ik ken inmiddels flink wat muzikanten waarmee ik de perfecte band voor jouw feest of evenement samenstel! 

Meer informatie over deze bands of alvast een optie plaatsen? Neem contact met mij op!

Bekijk HIER de video’s.

Sesam Sensation Band

Na ruim 40 jaar aan de top is Sesam Sensation uitgegroeid tot méér dan een begrip. Met meer dan 5000 shows in binnen- en buitenland en 2 felbegeerde muziekprijzen één van de meest geboekte bands van Nederland ooit. De band staat bekend om hun ongekende energie en muzikale vaardigheden waarmee ze zorgen voor spetterende vocalen en oprecht entertainment.

Van te gekke tracks van Calvin Harris, Armin van Buuren, Katy Perry, Pharel Williams en Rihanna naar sfeervolle swingers van Michael Jackson en Chaka Khan naar de allerleukste guilty pleasures (hakkuuuh!).

De DJ draait de hele avond door dus het is aan jou en jouw gasten of je toe bent aan een pauze of gewoon lekker door wilt feesten.

Hoe klein of groot jouw feest ook is, Sesam Sensation zet altijd een volledige show neer inclusief professioneel licht en geluid. Hierbij houden we rekening met de (on)mogelijkheden van de feestlocatie. Met Sesam Sensation ben je 100% verzekerd van een absoluut knalfeest of het nu jullie bruiloft, bedrijfsfeest, promotie of verjaardagsfeest is! Kijk hier voor meer info.

Akoestisch bandje PureExtra

Receptie, bruiloft, (netwerk)borrel, tuinfeest of verjaardagsfeestje? Samen met een gitarist en een percussionist vorm ik de akoestische band PureExtra. ‘Gewoon’ het pure geluid van een sprankelende stem samen met het sfeervolle geluid van een gitaar en de swingende beats van percussie. PureExtra speelt de lekkerste popliedjes van toen en nu en zorgt altijd voor een aangenaam volume zodat iedereen op normaal spreekniveau bij kan praten. We beginnen de avond lekker rustig en, indien gewenst, voeren we het tempo langzaam op met liedjes van Bruno Mars, Amy Winehouse, Ed Sheeran en Katy Perry. Gasten die lekker willen kletsen genieten aan de bar van een goed gesprek en iedereen die wil dansen vindt vanzelf de weg naar de dansvloer om er een mooi feestje van te maken.

Repertoire PureExtra