Coverband

De hele avond dansen met een live coverband? Of liever een chille en sfeervolle coverband op de achtergrond? Ik ken de beste professionele muzikanten waarmee ik de perfecte coverband voor jouw feest of evenement samenstel. Video’s van mijn coverbands kun je bekijken op mijn YouTube kanaal

De prijs van een coverband is o.a. afhankelijk van de grootte van de band, het aantal gasten (ivm geschikte geluidsset), het soort evenement en eventuele extra’s die je bij wilt boeken. Ter illustratie: een driemansband voor 50 gasten is te boeken vanaf Eur.1150,-. Bij een zesmansformatie voor 150 gasten kun je denken aan een prijs vanaf Eur.3100,-. In een online kennismakingsgesprek bespreken we samen de beste mogelijkheden voor jouw evenement en jouw budget. Ik garandeer een hoge muzikale kwaliteit en professionaliteit. Dus wil je meer informatie of alvast een optie plaatsen op jouw evenementdatum? Neem contact met me op.

Act on Demand coverband

Vanaf de eerste seconde voel je de energie zodra ik samen met de zanger het publiek helemaal gek maak. Voeg daar vier fenomenale muzikanten en een stortvloed van hits aan toe en je snapt waarom deze band moeiteloos iedere dansvloer vol krijgt. Hoe klein of groot jouw feest ook is, Act on Demand zet altijd een volledige show neer inclusief professioneel licht en geluid. Met Act on Demand ben je 100% verzekerd van een absoluut knalfeest of het nu jullie bruiloft, bedrijfsfeest, tentfeest of verjaardagsfeest is! Klik hier voor het aanvragen van een offerte.

De Coronas stand-up pop band

De Coronas zijn de uitvinders van stand-up Pop: een muzikale show met een vleugje cabaret. De show is volledig interactief, zit vol instrumentale acrobatiek, een enorme dosis humor en natuurlijk oneindig veel live muziek. De band kent meer dan 5000 liedjes en speelt alles wat jij of jouw gasten aanvragen op het verzoekjesbalkon of via de Coronas app, geen vaste show dus en dat maakt jouw evenement uniek. Klik hier voor meer info.

PureXtra akoestische band

Receptie, bruiloft, (netwerk)borrel, tuinfeest of verjaardag? Samen met een gitarist en een percussionist vorm ik de akoestische band PureXtra. We beginnen de avond rustig en voeren het tempo langzaam op met liedjes van Bruno Mars, Amy Winehouse, Ed Sheeran en Justin Timberlake, maar ook van The Eagles, Elvis, Tina Turner en James Brown. Vanwege het volume kan een deel van de gasten lekker kletsen aan de bar terwijl de rest de dansvloer aanvalt: the best of both worlds! Beluister op Spotify wat wij spelen. Een verzoeknummer mag natuurlijk altijd. 

Invalzangeres voor jouw coverband

Zwangere zangeres? Dubbele boeking? Zangeres met keelontsteking? Ik val graag voor haar in! Met ruim 10 jaar ervaring in meer dan 20 coverbands heb ik een flink repertoire opgebouwd en kan ik moeiteloos invallen in jouw band. Door veel energie te geven, op het podium goed contact te houden met de bandleden en niet te zeiken over het geluid 😉 zorg ik ervoor dat jouw opdrachtgever super tevreden is en jullie geen boeking hoeven laten gaan. Mail me je telefoonnummer, dan bel ik je om kennis te maken. Mag je daarna zelf bepalen of jij en de bandleden het aandurven.