Bruiloft muziek

Of het nu gaat om het openingsnummer van jullie huwelijksceremonie of het allerlaatste knalnummer op jullie feest: voor de mooiste dag van jullie leven kan ik de juiste bruiloftmuziek verzorgen. En als gratis service studeer ik het liedje in wat jullie graag willen horen. Romantisch en persoonlijk voor de ceremonie, leuk als openingsdans of juist als afsluiter van een te gek feest!

Bekijk hier live video’s van alle bands en mail me om te vertellen wat jullie ideeën zijn.

Op zo’n belangrijke dag wil je samenwerken met muzikanten die ervaring hebben met het verzorgen van bruiloftmuziek. Want op zo’n dag wil je geen band die zichzelf in de spotlight zet maar die jullie in de spotlight zet. Je wilt een band die speelt wat jullie willen horen, die kan schakelen als een nummer niet in de smaak valt, die zorgt voor interactie met jullie gasten en die rekening houdt met jullie wensen. Kortom je wilt professionals. Ik garandeer deze professionele kwaliteit. Door een vrijblijvend kennismakingsgesprek, een netwerk van kwalitatieve muzikanten, kennis van wat er op het podium nodig is (muzikaal gezien) maar ook daarnaast (eventmanagement) en zoveel contactmomenten als jullie nodig hebben. Want een goede voorbereiding zorgt voor een soepele dag/avond.

Jullie kunnen geheel vrijblijvend een optie plaatsen op jullie datum zodat jullie alle tijd hebben om er rustig over na te denken zonder dat dé datum geboekt wordt door iemand anders.

Pure: huwelijksceremonie, receptie/borrel, diner

Met akoestisch duo Pure speel ik samen met gitarist Gert-Jan de mooiste popliedjes, van ballads tot uptempo hits. Denk aan liedjes van Amy Winehouse, Bruno Mars, John Legend, Racoon en Suzan&Freek. Zeer geschikt als muzikale omlijsting van bijvoorbeeld de huwelijksceremonie, receptie, borrel of het diner. Voor de huwelijksceremonie kunnen jullie zelf kiezen welke liedjes jullie live willen horen en op welk moment. Dat maakt jullie huwelijksceremonie uniek! Ook voor een intiem avondfeest is Pure perfect: kampvuurtje, wijntje en de lekkerste liedjes sfeervol gespeeld. Bekijk live video’s van Pure.
Prijs v.a. € 595,-

PureXtra: borrel, klein dansfeest

Wil je een uitgebreidere bandbezetting en misschien zelfs lekker dansen? Boek dan PureXtra; naast een gitarist neem ik ook een percussionist mee die de zang en gitaar voorziet van swingende beats! We beginnen de avond lekker rustig en, indien gewenst, voeren we het tempo langzaam op totdat jullie en jullie gasten de dansvloer niet kunnen weerstaan. Denk aan liedjes van Michael Jackson, Amy Winehouse, Ilse DeLange, Elvis Presley en Katy Perry. Op de pagina coverband vinden jullie meer informatie over PureXtra.
Prijs v.a. € 1150,-

Act on Demand: knalparty!

Vanaf de eerste seconde voel je de energie zodra ik samen met de zanger de avond muzikaal open. Voeg daar vier fenomenale muzikanten en een stortvloed van hits aan toe en je snapt waarom deze band moeiteloos iedere dansvloer vol krijgt. Hoe klein of groot jouw feest ook is, Act on Demand zet altijd een volledige show neer inclusief professioneel licht en geluid. Met Act on Demand ben je 100% verzekerd van een absoluut knalfeest waar nog lang over nagepraat wordt! Klik hier voor meer informatie en het aanvragen van een offerte.

Live muziek op maat

Zit de geschikte band er voor jullie niet bij? Neem contact met mij op en ik stel aan de hand van jullie wensen de juiste coverband samen voor jullie bruiloft. Jullie hoeven alleen maar jullie ideeën over live muziek op jullie trouwdag door te geven en ik zal zorgen voor de juiste muzikanten en de juiste sfeer.

Optie plaatsen

Voor vragen over de beschikbaarheid op jullie trouwdatum, data waarop de bands live te beluisteren zijn, kosten etc. kunnen jullie contact met mij opnemen. Ook kunnen jullie geheel vrijblijvend een optie plaatsen op één van bovenstaande bands voor bruiloftmuziek. Zo kunnen we eerst kennismaken zonder dat de datum van jullie bruiloft weg geboekt wordt door iemand anders.

Besluiten jullie om mij gedurende jullie hele bruiloft te laten zorgen voor de juiste bruiloftmuziek dan maak ik er natuurlijk een mooi prijsje van!