Bruiloft muziek

Of het nu gaat om het openingsnummer van jullie huwelijksceremonie of het allerlaatste knalnummer op jullie feest: voor de mooiste dag van jullie leven kan ik de juiste bruiloftmuziek verzorgen. En als gratis service studeer ik het nummer in wat jullie graag willen horen: romantisch en persoonlijk voor de ceremonie, leuk als openingsdans of juist als afsluiter van een te gek feest!

Bekijk hier video’s van alle bands en contact me om te vertellen wat jullie ideeën op het gebied van live muziek zijn. Jullie kunnen geheel vrijblijvend een optie plaatsen op jullie datum zodat jullie alle tijd hebben om er rustig over na te denken zonder dat dé datum geboekt wordt door iemand anders.

Pure: huwelijksceremonie, receptie/borrel, diner

Met het akoestisch duo Pure speel ik samen met gitarist Gert-Jan de mooiste popliedjes, van ballads tot uptempo hits. Denk aan liedjes van Adele, Bruno Mars, John Legend, Dotan en Ellie Goulding. Zeer geschikt als muzikale omlijsting van bijvoorbeeld de huwelijksceremonie, receptie, borrel of het diner. Voor de ceremonie kunnen jullie zelf kiezen welke muziek jullie live willen horen en op welk moment. Dat maakt jullie huwelijksceremonie pas echt uniek! Ook voor een intiem avondfeest is Pure perfect: kampvuurtje, wijntje en de lekkerste liedjes sfeervol gespeeld. Op de pagina zang&gitaar vinden jullie meer informatie over Pure (zangeres en gitarist).
Prijs v.a. € 595,-

PureExtra: knus dansfeestje

Wil je een uitgebreidere bandbezetting en misschien zelfs lekker dansen? Boek dan PureExtra; naast een gitarist neem ik ook een percussionist mee die de zang en gitaar voorziet van swingende beats! We beginnen de avond lekker rustig en, indien gewenst, voeren we het tempo langzaam op totdat jullie en jullie gasten de dansvloer niet kunnen weerstaan. Denk aan liedjes van Michael Jackson, Amy Winehouse, Ilse DeLange, Justin Bieber en Katy Perry. Op de pagina zang&gitaar vinden jullie meer informatie over PureExtra.
Prijs v.a. € 1095,-

Live muziek op maat

Zit de geschikte band er voor jullie niet bij? Neem contact met mij op en ik stel aan de hand van jullie wensen de juiste band samen voor jullie bruiloft. Jullie hoeven alleen maar jullie ideeën over live muziek op jullie trouwdag door te geven en ik zal zorgen voor de juiste muzikanten en de juiste sfeer.

Optie plaatsen

Jullie kunnen geheel vrijblijvend een optie plaatsen op één van bovenstaande bruiloftmuziek samenstellingen door een mail te sturen. Zo kunnen jullie de band eerst live bekijken en beluisteren zonder dat de datum van jullie bruiloft weggeboekt wordt door iemand anders. Prijzen zijn allemaal inclusief professioneel licht en geluid. Voor vragen over bijvoorbeeld de beschikbaarheid op jullie trouwdatum, data waarop de diverse bands live te beluisteren zijn, kosten etc. kunnen jullie contact met mij opnemen.

Besluiten jullie om mij gedurende jullie hele trouwdag te laten zorgen voor de juiste bruiloftmuziek dan maak ik er natuurlijk een “mooi prijsje” van! 

De foto bovenaan de pagina is gemaakt door Suzanne Klaver Produkties